Angielskie śniadanie

Czas przygotowania: około 40 minut

Danie dla 2 osób

  • Na rozgrzaną patelnię wlać około 2 łyżki oleju i położyć kiełbaski, boczek i pieczarki (w całości lub przekrojone na pół).
  • Na podsmażony boczek wbić jajka, kiełbaski i pieczarki obracać na patelni, położyć obok przekrojonego na cztery części pomidora.
  • W osobnym rondelku podgrzać fasolkę w sosie pomidorowym.
  • Pieczywo opiec w tosterze, piekarniku lub na patelni.
  • Całość podawać na dużym talerzu i przyprawić wedle upodobań.

Czego potrzebujesz ?

2jajka
1puszka fasolki w sosie pomidorowym
kilka pieczarek
boczek w plastrach
1pomidor
2kiełbaski lub parówki
2kromki chleba tostowego
olej
sól
pieprz czarny mielony Galeo
Wszystkie produkty